Clínica Dental Sanitas Rambla Poblenou

   Rambla del Poblenou, 147 - 153

Primera visita GRATIS. Demana ja la teva cita.

Consulta la política de privacitat

Revisió bucodental GRATUÏTA i regal d'un raspall de bambú

A la Clínica Dental Sanitas Poblenou fa 10 anys que som al teu costat 
I HO VOLEM CELEBRAR JUNTS! 

És per això, que seguim a prop teu per cuidar la teva salut bucodental amb la confiança d'un gran grup sanitari. La nostra clínica dental es troba a la Rambla del Poblenou, molt a prop de la Plaça de les Glòries. S'hi pot arribar fàcilment en transport públic: metro (Estació Glòries L1) i Tramvia (Estació Pere IV T4 i T5).


A la Clínica Dental Sanitas Poblenou disposem de tecnologia d'última generació i dels millors professionals i odontòlegs per tenir cura de la teva salut bucodental, siguis o no de Sanitas.


Odontologia Odontologia Infantil Endodòncia Periodòncia Implantologia Ortodòncia, Ortodòncia Invisible i Ortodòncia Estètica Cirurgia Maxil·lofacial

Les millors instal·lacions i equipament humà a la Clínica Dental Sanitas Poblenou

Tenim cura del teu somriure amb UNA PRIMERA VISITA BUCODENTAL GRATUÏTA i, a més a més, ET REGALEM UN RASPALL DE BAMBÚ Demana ara la teva cita!

Protocol davant la Covid

 

Sanitas, com a grup especialitzat en l’atenció de la salut de las personas, ha posat totes les seves energies en protegir la salut dels nostres clients, equips, i col.laboradors.

Per això, a les nostres clíniques dentals, hem extremat les mesures de desinfecció, distanciament físic i protecció, amb un protocol adaptat i específic que incorpora noves mesures als nostres protocols d’excel.lència i seguretat clínica per garantir la teva seguretat i la de tot el personal de clínica davant la COVID19. Per més informació pots consultar el detall de les mesures.

 

*Primera visita sense cost per a no assegurats i per a assegurats amb modalitat amb copagament a la seva pòlissa. Raspall dental de bambú per a pacients que vinguin a revisar-se a la clínica de referència entre el 10 de maig i el 25 de maig de 2021, limitat a 200 unitats. Núm. d'autorització de publicitat sanitària o registre sanitari E08955272

 

certificaciones CAT.png (18 KB)

Et truquem